Through the sorrow, and the fights, Don't you worry 'cause everything's gonna be alright

färgade håret nyss, lite spontant sådär hehe. iallafall så godnatt.
 

don't play games it'll be dangerous If you fuck me over, 'Cause I've been treated like dirt before you.

 
har engelska just nu sen har vi typ ungefär världens längsta lunch och vad ska man göra då? ja de va ju en för jävla bra fråga mikaela. ska iallafall bara ta det lugnt ikväll, rummet är färdig målat så nu är det bara några hyllor och en byrå som ska målas vita/svarta sen är det klart.ska gör nått vettigt nu så skriver sen ciao.

Blev hjälplöst förälskad obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen.

less, så otroligt jävla less nu. 

I just hate missing you this much, it fucking hurts.

Lever livet hemma idag också eftersom jag fortfarande har lite feber. Ska kliva upp ur sängen nu och ta mig nått att äta sen ska jag gå ut med vovven en sväng sen lär jag förmodligen dö framför en film eller en serie. Skriver mer sen ciao.


Nobody knows me I'm cold, Walk down this road all alone.

tänkte bara tacka världens bästa maja som hjälpte mig med bloggen hihi. nu ser den betydligt bättre ut! 

you build your wall so high that no one could climb it, but i'm gonna try.

ser serier och facebookar så ser livet ut för mig haha nä men typ, finns ju inget värre än att vara sjuk! fyller år om en vecka woopwoop inte dåligt taggad, hoppas nån liten jävel finns kvar i lycksele då haha. men ska försöka sova snart eller om en timme, typ. så godnatt

En gång är ingen gång, två är likamed noll

Död åt att vara sjuk, skulle dessutom på träning ikväll men nä för då skulle jag självklart bli sjuk. Förbannat!


You know you want me baby, you know I want you too.

Kan ju säga att min dag inte har varit rör fel iallafall. Slutade klockan ett och fick skjuts till stan av världens snällaste Philip. Väl på stan så åt vi thai mat och tjockade oss med cola inne på lilla bageriet och sen fick vi oss ett gott skratt när saga fastnade med tungan i cola burken haha, lyckades dessutom få de på film så den kommer upp här på bloggen. Vid halv fyra hämtade pappa mig och har nyss kommit in efter en prommis med hunden. Ska äta och sedan ska jag iväg till stallet och sen kommer kvällen bestå av att måla. Ciao.


You want what you can't have, don't tuch what you can't grab.

Godmorgon, måndag och usch vad lång den här veckan kommer att bli, vill ha helg redan nu.


Livet är dyrbart se det som en gåva, så låt oss leva upp och sluta sova.

älskade fina vänner, åh va ni är bäst hihi puss.
usch nej va oseriöst de där blev, tänkte bara säga godnatt egentligen... så godnatt!
 

Maybe we'll someday grow, Till then just sit your drunk ass on that fuckin' runway hoe.

bilder från igår, rätt söta hehe.

you want what you can't have, and when you can have it you don't want it.

 
lever idag, med nöd och näppe eller vafan man nu bruka säga. de börja riktigt bra och sen blev kvällen lite spårad för min del hehe. ska iallfall inte ut ihelgen tror jag, eller ja de bruka ju låta så dagen efter "JAG SKA BLI NYKTERIST" typ nått sånt tänker jag just nu. men eftersom de är många som åker till övik så lär jag väl ba sitta hemma å dega ihelgen. på tal om inget ska jag tävla krille på hippo v.8 är taggad som något! änrligen komma sig ut och tävla igen, och på världens bästa dessutom! tillbaka till änmet, har målat hela kvällen och nu måste jag vänta tills imorgon för att fortsätta. less redan hehe. aja GZ till den som orkat läsa allt ciao!
 
två bilder från ihelgen!

And I wonder if you know, How it feels to let you go?

Godmorgon ligger fortfarande i sängen och min buss går om 30 min, heja Mikaela! Skriver mer sen ciao.


I try to tell you that I need you, here I am without you, I feel so lost but what can I do?

va i backen med saga ikväll, länge sen jag stog på min älskade bräda så självklart va jag tvungen att ramla en gång hehe. taggad till tusen på imorgon iallafall, duvancup och härligt folk, bara en person som fattas, såklart. nu ska jag sova så jag skriver väl imorgon ciao.

I hate people who say "I call you later" and then they never call.

Åker till stallet nu för att mocka åt lillan, sedan tar jag med mig brädan och saga och beger mig till backen i väntan på att en person ska höra av sig. Less.


you used to say "I wont know a wind until it crossed me" like I won't know real love until I've loved and I've lost it

frida sovde hos mig igår och nu sitter vi på skolan och har engelska, efter de så har jag lunch. gottttttt. vad som händer ikväll vettefan, vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. förövrigt är de ju fredag imorgon♥

Nobody's gonna feel your pain when all is done

bossade sönder på gymmet idag med sago. helvete så biff vi kommer bli innan sommaren!

I wish that the good outweighed the bad cause it'll never be over, until you tell me it's over.


I can give you anything you want, Guarantee you’ll never go to bed alone.

sliten eter en lååång kväll i stallet och en låååång promenad. just duschat och ligger nu i sängen med musik så kvällen avslutas på bästa sätt. ska se lite O.C nu sen sova som den boss som jag är. cya

I promise I will stay right here.

håller på att platta håret just nu, ska till doktorn om 40 min så jag ska skynda mig göra klart det sista, slutar även 11 idag och kl 2 ska jag till vip för att klippa mig superduper, hejs.

hoping wounds heal but it never does, that's because you're at war with love.

godnatt bloggen.

du kan göra vad du vill för du betyder ingenting, nej.

hahhaah hittade nog världens fulaste bilder på jag och saga från idrotten då vi åkte skridskor, tänkte dela med mig av den så här har ni..
 

These battle scars, don't look like they're fading, don't look like they're ever going away.

har städat klart nu så nu ska jag baka chokladbollar och sen ska jag bara dö i soffan tills kl 7 då ska jag till stallet och ta in hästarna och pussa lite på min finaste. även fast det är hon som brukar ge mig massa blöta pussar efter hon druckit vatten eller likande haha sötnosen min♥. ciao.

and we will never look back at the faded silhouettes

är vaken och är hyffast levande efter gårkvällen. kvällen började iallafall hos tony och slutade i scoutstugan. kan ju säga att jag vill inte göra mer än nödvändigt idag.. fast ändå duktig som jag är så städar jag mitt rum och plockar bort från väggarna osv eftersom det ska målas och fixas här inne. ikväll tänker jag dö framför the O.C om inget säger nått annat. hade bra!
Två bilder från igår!

Across the ocean, across the sea, Starting to forget the way you look at me now.

var ca 32 minus imorse när jag skulle till skolan, kan ju säga att de inte hade varit helt fel att åka utomlands nu. kommer iallafall spendera min kväll med saga ifall hon har skjuts till mig och imorgon ska vi väl ut och gå lös lite, eller mycket men aja. har just gjort ett prov så vi får väl se hur de gick hehe. tror iallafall att de gick rätt så bra. nu ska jag snart käka mat♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

My mind keeps saying run as fast as you can

gick upp och kollade på termometern och de är minus 34 grader ute nu, haha fyfan. 
tänker ju inte gå ut mer än nödvändigt imorgon om det är såhär kallt!
 

when you told me you'd leave I felt like I couldn't breathe.

godnatt amigos.

you know what sucks? everything.

har biologi nu, har prov imorgon så vi fick hela lektionen till att plugga idag. ska till stallet och mocka åt lillan ikväll men de går då fan inte att rida eftersom att vi har 27 minus här i lycksele och kallare blir det. ska iallafall se de nya pretty little liars avsnittet ikväll och säkert hitta på nått annat också kanske baka eller nått. nu ska jag va lite social med folket så hejdå.

Only know you've been high when you're feeling low.

Ligger i sängen och ser idrottsgalan, slutade 5 i 1 idag och gör de varje måndag. For och åkte bil med Samuel saga å Emil en sväng då och jag och saga va nog lite speedade. Slutade iallafall med skratt så jag hade kramp i magen, åkte till saga å bakade sen gick vi över till samme och Emil och kollade vad dom gjorde i garaget sen åkte jag hem o for till stallet och har just precis städat garderoben osv! Nu ska jag säga godnatt och grattis till den som orkat läsa allt dehär haha lolz!


Only know you love her when you let her go, and you let her go.

trött eller snarare död, less på det mesta just nu. går kvällen började bra men spårade ganska mycket sen. ska försöka sova tidigt ikväll iallafall. cyaaa

hey I heard you were a wild one

utgång med bebis nudå, blir supero!

i know you're only in it cause it's hot right now.

har biologi snart sen lunch och ikväll ska jag ut med saga. ciao

Jag har gått lös varit hopplös, vart en millimeter från förfall.

Godnatt världen.


nananana batman


Like the feeling inside you, with the bottle beside you. You both end up empty like an angel just died too.

sitter och har djurlektion just nu, sen har vi lunch och sen ska vi fara ut och rida. skön skoldag, somnade typ halv 4 igår, eller vafan klockan nu va. ska sova innan 10 ikväll har jag bestämmt även fast jag vet att de aldrig kommer hända.. ciao.

we could stop the universe with our heartbeats tonight.

tänkte lägga upp nån bild från igår då jag red lillan, busade mest i djupsnön eftersom hon va överpigg och inte ville jobba alls haha. men här har ni några bilder på min stjärna!

dömd livet ut om om man en gång är straffad

ny duschad och ligger nu i sängen med hjärtat och ska se film. njuter av livet just nu, imorgon ska jag upp 10 fixa stallet innan jag ska till doktorn osv. efter de ska hjärtat hem och jag ska väl dö framför O.C resten av kvällen. ciao

My life be like Ooh aah Ooh aah

Har just käkat pizza och nu ska jag dö framför tv'n resten av kvällen. Ska njuta fullt ut av mina 2 sista dagar av lovet.


tänk vackra tankar, säg snälla saker.


Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om

Less


RSS 2.0