Livet är dyrbart se det som en gåva, så låt oss leva upp och sluta sova.

haft en helt ok helg och vecka, träning igår i vanlig ordning och red en ny superfin ponny vid namn Ducht Lady (stavning?), hoppade bokstavligen som en gud, tror jag var över hinderstöden ett tag men huuuur fin som helst och supertrevlig att rida! verkligen en typ av ponny som jag gillar! ihelgen så ska jag bara ta det lugnt, se nån film med en fin vän och umgås med min fina! förövrigt är jag hur taggad som helst på påsk eftersom både jag och sanna är ensamma hela påsk, woop.
 

Like the feeling inside you, with the bottle beside you. You both end up empty like an angel just died too.

torsdag i vanlig ordning, även fast jag haft torsdag hela veckan typ. Imorgon har jag bara 1 lektion och sedan ska jag göra ett prov som jag missade då jag var sjuk, men de ska nog gå fint! 
 

Nobody knows me I'm cold, Walk down this road all alone.

slutar om inte allt för länge och då ska jag till stallet och rida, sedan hem och äta något innan jag beger mig mot badhuset för att simma med sanna. Imorgon slutar jag 10.55 och då åker jag till stallet åker hem och äter sedan så åker jag till gymmet med sanna innan en tjejkväll med singstar och körkortsplugg är planderad. Blir en superbra helg och vecka, gym lördag och söndag, crosfit på måndag, simma tisdag, träna onsdag simma torsdag, gym på fredag. så himla underbart nu så har vi äntligen tagit tag i träningen!
 

"it's not you, it's me. it's always me"

haft en helt ok helg, gårkvällen va superbra och längtar redan tills nästa gång. skola imorgon och känns inte som vi varit borta en vecka från skolan redan, vill ha längre lov. men inte allt för länge tills sommarlovet och på tal om de sa jag på en arbetsintervju (stavning?) imorgon kl 4. hoppas på det bästa.
 

allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar.

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska du är vacker, tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.
 
 
 

I'm slowly drifting, drifting away and it feels like I'm drowning, pulling against the stream.

 

Life's a game made for everyone and love is a prize.

har inte berättat om helgen i stockholm men, de var helt fantastisk! 12 underbara norrlänningar i på stockholms gator, har haft helt otroligt roligt och avicii ägde! kan nog vara bästa helgen i mitt liv hittills!
 
 

Livet är dyrbart se det som en gåva, så låt oss leva upp och sluta sova.

Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.
 

RSS 2.0