Life's a game made for everyone and love is a prize.

helgen har varit superbra, igår vart de en riktigt bakiskväll då vi bara degade och spelade bingolotto hela kvällen. tror jag ger upp på den där skiten snart då jag aldrig lixförbannat vinner något. ikväll är jag själv hemma men somtur så kommer kim och äter med mig så jag slipper vara själv.
 
 

Livet är dyrbart se det som en gåva, så låt oss leva upp och sluta sova.

 

jag är en jävel på att trassla till,jag erkänner det nu men det är knappt jag vill.

har djurlektion nu, sen ska vi på djurparken för att göra beteendestudie på vargarna, så det innebär att vi får komptid och får sluta vid 10 på fredag så jag klagar då inte. 
 

Life's a game made for everyone and love is a prize.

helgen har varit otroligt bra, utgång i lördags för att fira min fina sen igår var det grillmiddag och fika hos kims familj för att fira honom. på kvällen åkte vi hem till mig flr att spela bingolotto men inte fan vann vi nått.. ikväll så ska jag väl bara ta det lugnt och ladda upp mina batterier inför helgen då det är marknad.
 
 

20 september 2013 ❤

 

du kan göra vad du vill för du betyder ingenting, nej.

lektionen spårar, slutar iallafall snart så de är lugnt. ikväll ska jag väl till stallet sen ska jag vara med min fina och göra nått kul. imorgon ska jag iallafall ut ch fira kim eftersom han fyller år på söndag, lär bli riktigt kul.
 

out of my head, out of my bed. Out of the dreams we had, they're bad.

var på clinic igår i vindeln, var faktiskt rätt så roligt ändå för att vara en slags teori. ikväll ska jag väl som vanligt tills tallet för att rida min fina ponny. 
 

I'm not gonna make you feel love if you don't, I would rather learn what it feels like to burn then to feel nothing at all.

skolaskolaskola, sen efter skolan bär det iväg till vindeln för teori, känndes inte alls så taggat men blir nog bra då man väl är där och dessutom så har ajg något att se fram emot när jag kommer hem! 
en bild från ihelgen på världens finaste vän!
 
 

maybe because, fuck you.

less, så äckligt jävla less.
 

even angels have their wicked schemes.

 

Maybe we'll someday grow, Till then just sit your drunk ass on that fuckin' runway hoe.

sista lektionen nu, sen ska jag bara vänta tills pappa slutar sen ska jag hem och äta sedan vidare till stallet. imorgon fyller en fin vän 18 år, helt sjukt hur snabbt tiden går egentligen, tycker att vi var 13 och 14 nyss men inte det, inte alls länge kvar tills jag är 18 heller, inte ens 5 månader kvar nu. 
 

The past cannot be changed, forgotten, edited, or erased. It can only be accepted.

måste tacka världens bästa tränare för att jag får tävla världens finaste ponny. Han förvånar mig varje gång, han är så otroligt fin så det är inte sant. blir lycklig varje gång jag sitter på honom, han är verkligen en ponny som haar ett stort hjärta, som ställer upp i alla lägen och tvekar aldrig, verkligen en utav dom finaste ponnysarna jag ridit utan tvekan! 
 

sweet as sugar, cold as ice.

 

I think the whole worlds addicted to the drama, only attracted to the things that bring you trauma

 
 
några bilder från helgen.

♦perf♦

 
 
 

Life's a game made for everyone and love is a prize.

slutar typ alldelens exat nu, så nu ska jag hem äta lite mat och sedan vidare till stallet för att rida min fina pålle. sen lär det väl bli en helkväll i stall med fix och trix inför tävlingen som är imorgon och på söndag, ska hoppa LC LB, LB ihelgen. lär ska packa massor med saker och smörja upp de jag ska ha med mig, ska även försöka hinna träffa min fina pojke innan jag ska sova eftersom jag inte lär hinna träffa han nått i helgen. 
 

and who are you to judge?

sista lektionen nu, ensam hemma sen men de gör inte mycket eftersom jag har världens finaste som kommer hålla mig sällskap hela kvällen.
 
 

gått och blivit hv polo beroende.

längtar tills min underbart snygga hv polo hjälm kommer hem. har gått och blivit hv polo beroende som sagt. kan inte sluta beställa hv polo saker, bra kvalite och så sjukt snygga saker finns det!
 

The truth is you don't know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.

 

To the people I forgot, you weren't on my mind for some reason and you probably don't deserve any thanks anyway.

har naturbrukslektion nu, är bara jag och frida så vi gör väl inte allt för mycket nu. 
 

RSS 2.0