Dealing with backstabbers, there was one thing I learned. They're only powerful when you got your back turned.

sover borta inatt, så oerhört skönt att vara borta en stund. imorgon ska jag måla i stallet så de kommer väl ta en stund skulle jag tro. ska slänga ner lite välbehövliga grejor i väskan sedan vänta på att en fin ska komma och hämta upp mig. 
 

Just put your hand on the past, I'm here trying to pull you through. you just gotta be strong.

trött på skolan, har nu entrepenörskap sen samhälls och imorgon kan det hända att vi är leiga annars slutar vi 09.55 så de lär bi en riktigt skön dag. 
 

Life's a game made for everyone and love is a prize.

kom just hem från vindeln, red en superfin ponny vid namn jane hellen ikväll, hon var superfin och hoppade som en gud! nu ligger jag i sängen och ska snart sova, eller ja vi får väl se vad som händer med det brukar ju ha en tendens till att bli ganska sent innan jag lyckas somna men haha. 
 
 

som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull.

sluar vid två, så otroligt skönt att inte gå ända till 4 en dag som denna. då ska jag hem och sen ska jag väl bege mig mot stallet för att rida och fixa lite grejor. 
 

I belong with you, you belong with me you're my sweetheart.

lite bilder från tävlingen på världens finaste Boy.
 
 

Now I got tattoos on my body, psycho bitches in my lobby, I got haters in the paper, photo shoots with paparazzi.

helgens tävling gick super, dubbel nollade LC så nu får vi starta avd A och fick ett skit pet i LB debuten men han kändes superfin så kan inte annat än vara nöjd och stolt över ponnyn! for även ut igårkväll med några fina, landade hos kim vid halv 4 och vaknade vid 11. har bara degat hela dagen och eftermiddagen begav jag mig till stallet för att städa i stallet och spendera lite tid med min underbara ponny. nu ska jag snart säga godnatt eftersom jag håller på att somna med ansiktet i datorn. 
 

I can see you're sad, even when you laugh, even when you smile.

har hundkursen nu, sedan lunch och jag tror jag kommer svälta ihjäl innan dess. förövrigt så saknar jag världens finaste hur mycket som helst.
 
 

Are we still fighting without actually fighting?

första lektionen nu, fy å fan för att kliva upp så här tidigt.. dessutom att det är typ 3 grader ute gör inte saken bättre.
 
 

Swagger like obama, flow better than your mama.

 kom nästan just hem, har just fikat och nu ligger jag i sängen om ni undrade. imorgon slutar jag somsagt tidigt och ska då börja packa lite och smörja lite saker inför tävlingen. har fortfarande inge vettigt att skriva men försöker uppdatera så mycket jag bara kan, skriver mera imorgon.
 
 

I don't want to hear the sound, of losing what I never found.

snart så slutar vi äntligen och snart så är det helg, dessutom slutar vi tidigt imorgon, Kan det bli bättre eller?
 
 
 

am I wrong, for thinking that we could be something for real?

sista lektionen nudå som är samhälls, slutar om 30 min så de är inte så farligt. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, packa lite inför tävlingen möjligtvis annars ska jag väl vara med min fina. 
 

so why do I try? I know I am gonna fall down.

kom hem från vindeln för ett tag sen och insåg just att det bara är 3 dagar tills tävlingen, inte alls länge! har absolut inget vettigt att skriva men iallafall så har skolan dragit igång på riktigt nu och ska säga att jag redan är äckligt less. nä nu orkar jag inte skriva mera så ciao.
saknar dig min fina vän..
 

fell asleep inside a fantasy and woke up feeling lost

och så hade skolan börjat åter igen.
har förövring haft världens bästa sommarlov och känner på mig att det här skolåret kommer gå riktigt snabbt så det blir nog inte så farligt trottsallt. 
 

save me from myself, please just save me from myself.

bloggen får bara vila tills jag orkar ta tag i den på riktigt , blir upd lite då och då ni får väl hålla utkik.
Saknar mina fina otroligt mycket men på måndag får jag ju träffa dom igen!
 

Heaven does'nt seem far away anymore now.

Saknar dig så otroligt mycket älskade vän, tårarna bara rinner och känns som jag ska bli inlagd på psyket snart för jag vet allvarligt inte vad jag ska göra utan dig.


I do it for the ones who got my back

Vart en liten resa till en bättre stad idag, for vid nio imorse shoppade hela dagen och var åter hemma vid åtta på kvällen! Hittat massa behövligt och snyggt nu såhär innan skolan börjar.


you looking at the ghost of me

Tar mig an något som jag aldrig kommer göra om!


sommarbilder 2013

 

det är du som väljer så var noga med ditt val.

den här sommaren har varit otroligt grym, har nog aldrig haft så roligt som i sommar.
ikväll blir det iallafall utgång med rebecca, kommer nog bli grymt, skriver mer sen ciao.
 

RSS 2.0