tänk vackra tankar, säg snälla saker.

tisdag idag va? det betyder att jag tatuerade mig igår, blev en uggla på låret och bild kommer komma upp senare. va även förbi malträsk med emelie, där va iallafall jonas, wall, jamie och ida så vi chillade där en stund innan vi körde tillbaka till civilisationen igen! iallafall så jobbar jag idag och har lunch just nu, slutar 16.30 så har bara ca 2 timmar kvar nu. skönt! 
 

det finns ingen som ser vad som händer med kroppen när hjärtat går under.

trött, men imorgon så har jag endast ett matteprov som är en riktig lektion så ska inte klaga allt för mycket, dock så jobbar jag ju direkt efter jag slutat skolan så de lär ju bli mindre roligt men what to do.. nu ska jag iallafall skalla kudden och låta john blund komma. night!
 

Hey, young homie what you trippin' on? Looking at life like how did I get it wrong.

här kommer lite bilder från ihelgen, och ja som ni ser så hade vi det riktigt trevligt!
 

det är du som väljer så var noga med ditt val.

 

Dealing with backstabbers, there was one thing I learned. They're only powerful when you got your back turned.

veckan har varit rätt bra, inte gjort något vettigt alls på skolan ungefär, va med på en operation igår hos veterinären sen på biologin så gjorde vi bakterieodlingar och kan säga att de va något utav de äckligaste jag sett, så äckligt många bakterier det finns överallt, usch. idag så har vi bara tre lektioner sedan så har jag hoppträning i vindeln i vanlig ordning! 
 

RSS 2.0