bitch if you died, I would'nt buy you life.

har naturkundskap för tillfället och efter detta har vi lunch. ikväll blir det träning i vindeln som alla andra onsdagar, alltid lika roligt! 
 

I'll take your bad days with your good, Walk through the storm I would I do it all because I love you

 

Dealing with backstabbers, there was one thing I learned. They're only powerful when you got your back turned.

helt plötsligt blev jag inte alls lika taggad på helgen, att nått sånt litet kan göra en så besviken. får ha kul med min älskade sanna ändå för att hon är bäst i världen som alltid ställer upp för mig oavsett vad♥
 
 
 

som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull.

lite sköna sommarbilder från 2013, usch vad jag saknar att tävla, vill ha sommar nu!
 

Let's make the most of the night like we're gonna die young

 
 
 

Swagger like obama, flow better than your mama.

är lite lätt jävligt taggad på ihelgen eftersom det är duvancup och sista helgen jag är 17 vilket innebär att de kommer spåra ordentligt. kommer nog sova i stan också, eller ja de bruka lätt bli så hehe. men nu käkar kaninen upp min tröja så måste rädda den från ligisten jansson.
 

What good is a heart if there ain't love in it? What good are your eyes if you ain't got vision?

obeskrivligt trött, skolan idag va bara ovärd sen efter de så for jag på läkarbesök eller va de nu kallas som jag varit på helatiden nu på slutet men jag blir då aldrig nå klokare av de som vanligt. 
 

don't ever try to judge me dude, you don't know what the fuck I've been through.

har bara 2 lektioner nu sen slutar jag och då ska jag på ett läkarmöte sedan så ska jag hem och rida min fina ponny, har ingenaning om vad jag ska göra ikväll men det får vi väl se då.
 

Life's a game made for everyone and love is a prize.

 

han du älskade en gång, och kanske älskar än. spelar det någon roll? nej kanske ingen, kanske allt egentligen

trött, less och ont i armen. 
ligger i sängen och kikar på serier medans min älskade lilla kanin just bet av sladden till lampan. underbart bra gjort jansson. nej men han är de närmaste mys jag kan komma just nu #foreveralone så kan ju inte vara arg på stackarn.
 

Just put your hand on the past, I'm here trying to pull you through. you just gotta be strong.

 
inte gjort mycket alls idag, va på apoteket en sväng sen for jag på ridskolan och red roxanne pch efter det så blev jag bjuden på middag av min kära syster, sen efter det så for jag och red lillan med sanna. nu har jag just landat hemma och blir galen på min dator som tar bort dokumet och bilder av sig själv. lite lätt irriterande sådär men tanken av helgen gör saken lite bättre iallafall. 
 

I wanna be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed.

har sista lektionen nu, slutar vid 1 och har sedan en körlektion. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt med en fin vän och ja vi får väl se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt. är väl 25 minus ute nu så kommer nog bara skritta lillan en sväng senare. ska även försöka städa lite på mitt rum innan middagen och innan jag drar till min vän. förhoppningsvis så blir det utgång imorgon om inte Linnea har mera feber men de borde lösa sig ändå för jag ska då ut iallafall. 13 dagar kvar innan jag är 18 år och 4 veckor tills jag åker på avicii, kan man bli mer taggad?! 
 

If you're broken I will mend you and I'll keep you sheltered from the storm that's raging on.

har i vanlig ordning varit på träning ikväll, tränade min nyfunna kärlek igen och han var så otroligt fin! imorgon så har jag iallafall inget vettigt på skolan förutom matten, känns så otroligt onödigt att fara till skolan men ska inte va så lat så att jag stannar hemma. ska faktiskt försöka ta tag i skolan och allt annat. nu ska jag strax försöka sova så jag tar mig upp imorgon och inte vaknar 20 minuter innan bussen går som jag alltid gör annars. godnatt♥
 

My mind keeps saying run as fast as you can

hade min absolut första riktiga körlektion idag som gick hur bra som helst, är nästan stolt över mig själv hehe. nej men annars har dagen varit lite seg, hade en lektion imorse, sedan for jag hem och nästa "lektion" började halv 2 då vi kollade på fiskar till vårt akvarium. de är fan svårt de där med olika fiskar och grejjer. hoppträning i vindeln imorgon i vanlig ordning, hoppas på att få rida fina edgar igen eftersom jag riktigt föll för honom sist. men nu blir det hårfärgning och serie tittande.
 

every time we say our goodbyes a little piece of my heart beaks off inside. I don't really ever know why, if I could live without you I'd try

 
 
ska försöka ta tag i bloggen igen. har verkligen inget att skriva om men kommer väl komma saker eftersom. idag har vi iallafall bara haft en lektion nere på travet, senare ska jag upp på stan och kolla på fiskar till vårat akvarium som vi ska ha på skolan, och efter det blir det nog stan en sväng innan jag ska på trafikskolan för att ta en välbehövlig körlektion. fyller alltså 18år om 15 dagar. känns så jävla roligt men samtidigt vill jag verkligen inte växa upp haha, forever young! skriver ett inlägg lite senare ikväll, ciao!
 
 

RSS 2.0