Just put your hand on the past, I'm here trying to pull you through. you just gotta be strong.

något taggad på helgen!

If I could take away the pain and put a smile on your face, Baby, I would.

godnatt världen.

Love and pain, yeah we share the same feelings.

älskade ponny, du är underbar!

What good is a heart if there ain't love in it? What good are your eyes if you ain't got vision?

kom just hem från träningen i vindeln. nu ligger jag i sängen och väntar på att en person ska logga in på skype, imorgon ska vi på djurparken och söva myxoxar sedan ska vi till umgransele och rida. Det kommer blir en härlig dag helt enkelt. nu ska jag göra nått annat än att blogga så vi hörs, ciao!

för jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

fått lite mer biler frpn tävlingen igår nu så tänkte bjuda på dom och säga godnatt samtidigt. skriver mer imorgon ciao.

When I think about the best days of my life, I can't say I'm sorry.

bjuder på två bilder ifrån helgen och fattar det kort med att jag är nöjd!

Cause what we had was magical, But I know I've said goodbye .

kom nästan nyss hem eller för ett tag sen men aja, har just packat klart och ligger i sängen nu, saga borde komma när som helst och då ska vi väl se nån film och tjocka oss innan vi ska upp kl 8 för att fixa det sista innan tävlingen. snapchatar med Anton och har det trevligt så om nån har snapchat kan ni ju slänga iväg en bild till mikaelafrohm. puss

Through the sorrow and the fights, Don't you worry 'cause everything's gonna be alright

har svenska nu, ska bara göra lite till på våran affärs idé sen ska vi redovisa den. kommer lätt få ett A+ eftersom den är så jävla bra hehe. imorgon är de tävling så är ganska taggad för den delen. kommer säkert gå bra eftersom jag bara ska hoppa 80 och 90 eftersom de är första tävlingen för iår. skriver mes sen ciao.
        

Just take our advice and hide and scream YOLO to the sky.

filmen från träningen i tisdags. fina fina krille!♥ 
 

Are we still fighting without actually fighting?

vi slutar engelskan om 10 min, då har vi lunch och sen har vi några lektioner innan vi slutar 10 i fyra. igår så jag på film med en vän och efter det gjorde jag ingenting förutom att se på serie. skriver sen ciao.

Let's make the most of the night like we're gonna die young

tränade världens finaste ponny igår, hoppade en bana med hinder på olika höjder endel va bara kanske typ 60 och endel va över en meter-110 kanske. och på slutet hoppade vi litet räcke till ett ögt räcke ut till ett lågt räcke och krille gick som en klocka! skriver mer sen, ciao.

Nobody knows me I'm cold, Walk down this road all alone.

nu ska jag äta mat <3<3<3<3

don't play games it'll be dangerous If you fuck me over, 'cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt 'Cause I've been treated like dirt before you.

 
 
har biologi nu ich vi ska förbereda våran redovisning, kan typ redan allt jag ska säga så det är ganska lugnt. vi har lunch efter de här å sen har vi en lektion som är 30 min ungefär sen slutar vi. rätt så skönt att sluta tidigt på måndagar och dessutom är jag själv hemma hela veckan. skriver mer senare hejs.

don't ever try to judge me dude, you don't know what the fuck I've been through.

går kvällen spårade lite smått, men stundvis hade jag faktiskt riktigt kul. vissa personer i lycksele är ju helt jävla pantade, eller dom flesta är väl de men ja what to do. jävla skit stad man lever i.

even angels have their wicked schemes.

gårkvällen började bra, va hos jessica tills klockan 11 och spelade nått spel osv. sedan for vi vidare till några andra och hamnade sedan hemma i min säng vid halv 3. vaknade vid 7 och släppte ut hästarna gick och la mig i sängen igen efter de och vaknade vid 1. har just ätit middag så nu ska jag fixa mig och sedan ska jag till stallet för att släppa in hästarna och sen drar jag till stan för att se vad dag nr2 har att bjuda på! skriver mer senare ciao.
 
för övrigt tycker jag att ni ska ta er en titt på hur bra vi är på att åka skidor.

hoping wounds heal but it never does, that's because you're at war with love.

har biologi nu och ska göra en powerpoint om en ekorre osv. har lunch sen så de är toppennn.

happy valentines day.. TO ME!

idag är det som många vet alla hjärtans dag och de betyder för min del att vara forever alone. kom hem efterskolan och hittade en ros och en hundralapp och ett brev där det stog "till en som jag älskar väldigt mycket" som mamma hade lämnat i mitt rum, hon är ju världens bästa! Förövrigt är det ungefär en vecka kvar tills jag ska tävla och de kommer bli super bra, ska se serie nu så hejs.

Are we still fighting without actually fighting?

hittade några söta gamla bilder på min andra dator så tänkte passa på att bjuda på en riktigt charmig bild på jag och matilda och med de här säger jag nu godnatt alla fina!

don't ever try to judge me dude, you don't know what the fuck I've been through.

sitter och har djurektion nu, vi håller på att göra egna djurparker så idag lär vi nog bara sitta och måla och grejja. ikväll ska jag nog ut och skritta med lillan eftersom att hon fick vila igår. puss.
bild från 2011 på jag och saga.

det finns ingen som ser vad som händer med kroppen när hjärtat går under.

kom nästan nyss hem från träningen i vindeln som förövrigt gick super, tror aldrig jag ridit så bra som jag gjorde ikväll och dessutom så var världens finaste ponny på topp ikväll också! nu ligger jag i sängen och ser på O.C som jag säkert kommer somna till eftersom jag är dödligt trött nu. skriver imorgon så fort jag får tid hej så länge!

han du älskade en gång, och kanske älskar än. spelar det någon roll? nej kanske ingen, kanske allt egentligen

sitter förmodligen i bilen påväg till vinden nu men iallfall så har jag säkert jätte tråkigt så ni kan ju vara gulliga och slänga iväg ett sms till 0768060403 och vara sociala med mig. tack på förhand puss.

Du ska aldrig tryckas ner för vem du än är, du ska aldrig ryckas med för o kasta samma sten

sitter och har svenska justnu, slutar 20 över 2 så de är inte så länge kvar. ikväll bär det iväg på träning i vindeln och då ska jag hoppa världens finaste krille som jag även ska tävla nästa helg vilket kommer bli toppen! skriver när jag kommer hem, ciao!

Forever by my side, you're my golden sunshine♥

Finner inga ord, vet inte varför jag börja tänka på det nu men snart är det 100mil mellan oss och de har alltid varit gå avstånd till varandra sen vi var små. Minns i dagis när vi byggde kojor med madrasser och kuddar, i 1an när vi slogs om Barbiedockorna, i 3an när vi skulle göra vår egna dans och i 5an när vi byggde en koja med en strippstång i mitten. De där är bara några av alla saker som jag minns. De är med dig jag delat allt med, sen vi låg på BB tillsammans. De är ganska sjukt egentligen, efter 17år som bästavänner ska du flytta.. 100mil ifrån mig och vi kommer ses på lov? jag klarar verkligen inte av dehär, jag älskar dig min finafina vän! Forever by my side, you're my golden sunshine♥


I think the whole worlds addicted to the drama, only attracted to the things that bring you trauma

ligger nu i sängen efter att ha hunnit kastat i mig lite middag och sedan iväg direkt till stallet. mockade och packade hö med sanna som tog en evighet och vi hann bli något irritead på höbalen som var stel frusen. tog sedan in hästarna pussade lite på lillan och sa godnatt sedan åkte jag hem. har nyss duschat å fikat lite så nu äntligen ligger jag i sängen. nu ska jag se ett avsnitt av O.C innan jag somnar, godnatt alla fina!
jag saknar dig min fina ponny, du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

I will break these chains that bind me, happiness will find me, leave the past behind me.

 
har lunch nu, så får väl hoppas på att de är god mat idag för jag håller på att svälta ihjäl!!

det finns ingen som ser vad som händer med kroppen när hjärtat går under.

bjuder på två bilder som jag hat tagit med mitt tamaron objektiv, båda bilderna togs vintern 2011.

för jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

sitter och har engelska just nu, sen har vi bara en lektion sen lunch och efter lunch ska vi ha nån samlevnads sak med klassen. nu ska jag gå tillbaka till arbetet, de där lät jätte töntigt men haha what to do.. ciao

I belong with you, you belong with me you're my sweetheart.

gårkvällen var otroligt bra om man bortser från vissa saker, fick även träffa en person som jag har velat träffa riktigt länge och ja sen träffade jag massa annat nytt folk också och de är ju alltid roligt! idag vakade jag vid 12 åt lunch och sedan for jag till stallet för att rida ut en sväng med sanna, vi blev väl ute i en timma drygt och sedan for jag hem och ny har jag nyss ätit så nu ligger jag bara i sängen och ska se på lite serie. imorgon är de måndag och ja, bbehöver jag säga mer än så? hejdå världen.... nä okej men de känns alltid så på söndagar. skriver mera sen ciao!
bjuder på en arkivbild idag♥
 

I still look for your face in the crowd, oh if you could see me now.

måste bara få berätta en sak för dom som inte märkt, men jag är med på blogg.se's "vill du synas mer" eller vad det nu är, och jag har fått så otroligt många fina kommentarer så de är helt sjukt! blir så glad när jag får fina kommentarer av folk, ni är guld värda! ♥

you want what you can't have, and when you can have it you don't want it.

kom hem för ett tag sen och har nästan nyss ätit, nu snackar jag skype med en person och ska alldelens strax städa lite på rummet. skriver mer sen ciao.

Livet är dyrbart se det som en gåva, så låt oss leva upp och sluta sova.

 

hey I heard you were a wild one

bäst lektion!

tänk vackra tankar, säg snälla saker.

har svenska nu, inte för att vi gör något men ja. ikväll bär det iväg till vindeln för att hoppträna världens finaste krille! skriver mer när jag kommer hem ikväll, ciao.

If you wanna build your love up, put your hate down, that's the only way to live.

just ätit och om ett tag ska jag fara iväg på trevligheter med sanna, kommer väl hem ikväll nångång så skriver kanske då. förövrigt har jag varit ledig idag så då passade jag å sanna på att laga en god jävla lunch, kan ju säga att de satt som en smäck! ska ut med vovven nu så ciao.

I'm gonna pop some tags, only got twenty dollars in my pocket.

Bilder på mitt rum, svårt att få med hela men haha, här har ni!


Hey, young homie what you trippin' on? Looking at life like how did I get it wrong.

har måste nog ha världens finaste vän, tänkte dela med mig av några av alla bilder som vi tagit under våra år tillsammans. har känt dig hela mitt liv och ingen har någonsin kommit emellan oss, loveu!

 

Tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open.

tog inga blider alls igår förutom en otroligt ful bild på jag och sanna som ingen någonsin komer få se.. haha. ikväll ska jag ba tare lugnt, kan behövas efter igårkvällen som förövrigt började super och slutade i kaoz. ciao
vill ha sommar och sol nu, less på äckel vintern!

and when I smile, yeah that's my home

utgång ikväll med saga och flera andra, kommer bli awesome. ska iallafall käka snart sen fixa mig sen ska jag upp på stan så jag kanske slänger in nån bild från kvällen senare om jag kommer ihåg det, ciao.

I knew you were trouble when you walked in, so shame on me now.

är så sjukt nöjd med mitt rum nu så de är inte sant. kommer typ aldrig gå ut härifrån haha, nä men sinnes så bra det blev. tur pappa är bäst som fixat allt till mig, känner mig ganska dyr i drift haha. nu ska jag käka nån macka sen lägga mig i sängen och se några avsnitt av O.C innan jag däckar. ut imorgon med saga vilket låter mer än toppen i mina öron! ciao

RSS 2.0