Trust no bitch.

Summerar helgen med ett ord. Super!
Idag va jag hos Sanna hela dagen och kvällen, gjorde inget alls förutom att fixa i stallet och tjocka oss med popcorn. Imorn äre Valborg å då ska jag dricka stål o krossa tårar! Ciao


I feel hazy why is everything black and white?

gårkvällen var riktgt bra, spårade lite där ett tag men annars så äre lugnt. ska snart till stallet för att rida joy och gå med lillan. snart så får jag äntligen sitta på lillans rygg igen. kommer bli rodeo med överpigg ponny men yolo? 

vi var så nära men så långt ifrån, men vi var 1000 gånger bättre.

godnatt bloggen, kaozat med mitt hår ikväll som inte ha velat sammarbeta men nu är det iallafall några nyanser mörkare, skulle färga rött men tror jag gör det hos en frisör istället då mitt hår inte vill sammarbeta med mig. elak
vill ha en frisk ponny nu tack...

jag klev rätt in i knas och nu finns det ingen väg tillbax

snart lunch, mmmm mat

du kan göra vad du vill för du betyder ingenting, nej.

en lektion idag, sen slutar jag. skönt

don't play games it'll be dangerous If you fuck me over, 'cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt, 'Cause I've been treated like dirt before you.

 
 
just duschat och ligger nu i sängen och ser på falling skies. bra serie kan jag lova, så om ni inte sett den så tycker jag att ni ska se den. med detta säger jag godnatt!
 

even angels have their wicked schemes.


you want what you can't have, ooh boy that's too damn bad.

jag har världens finaste ponny, helt utan tvekan. lilla hjärtat mitt!

I still look for your face in the crowd, oh if you could see me now.


Let's make the most of the night like we're gonna die young

gårkvällen, ja vad ska man säga om den? haha. började iallafall hos tony med några folk, for sedan vidare till frida där det var hur mycke folk som helst och efter det hamnade vi hos nånannan där det också va rätt mycke folk. hade iallafall jävligt roligt även fast huvudet gör otroligt ont idag och lär förmodligen göra det resten av denhär dagen. nu ska jag till stallet för att prata lite med sanna, haha oherregud så spårat men aja yolo? ciao

I never doubted for a moment it’s true, I love all of you if you love me too.


I think the whole worlds addicted to the drama, only attracted to the things that bring you trauma

sminka mig lite nu sen iväg till stallet, sen efter stallet far jag på stan och kollar på nå grejjer inför helgen med sago
. ciao
 

Men det är en vardaglig scen. Mycket vill ha mer, det är så vi bygger problem.


Guld och gröna skogar, vi skottar och plogar, dom som står i vägen får smaka på knogar.

 
finner inga ord, älskade skellefteå nu ska guldet hem!

Swagger like obama, flow better than your mama.

 

My mind keeps saying run as fast as you can.

sitter och har svenska just nu, slutar vid två och åker då direkt till stallet för att fixa lite innan jag går in och äter med sanna och sedan åker iväg på träning i vindeln. skriver mera sen om jag orkar ciao.
 

hey my name is, whatever you call me. so let's get undressed cause you look a little lonley.

 
red idag för första gången på en och enhalv vecka, dock inte på min egna ponny som ni kanske förstår men de gick riktigt bra iallafall, fick kramp i musklerna mellan revbenen men överlevde gjorde jag då. imorgon så åker jag iväg med sanna till vindeln för att träna för anna som varit borta i thailand och haft det skönt, taggad är jag då! godnatt.

Krossar tårar och dricker stål.

Lugn Söndag efter gårdagens bravader. Laddar om inför nästa helg med en resa till Umeå på onsdag med en fin vän och lite shopping, Skellefteå utklassade luleå och livet leker.


Hon kanske kan ge dig hela världen, men jag kan ge dig så mycket mer än det.

Död


there is something inside me I want to kill.


Tack men kärlek är inget för mig, känslokall.

Kom hem från en härlig springtur nyss, 8km i kvälls solen va inte helt fel! Idag så slutade jag halv 11 for då och åt lunch med Frida och saga på knutn, gick på stan, käka mjukglass sedan träffa jag Sanna en snabbis och sedan åkte jag hem. Åt och for till stallet och kan ge glada besked, lillan haltade inget alls idag! Gick med henne en liten bit, hon har stått i 5dagar och är redan över pigg och vill springa på hela tiden men de gick då bra iallafall:) bjuder på några mobilbilder från dagen!


everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end.

slutar om en stund då ska jag ner på stan och äta med fina vänner, livet äger. ciao

när evigheten tagit slut och ingenting är som förut då vill jag hålla din hand. För jag älskar dig även när du hatar mig!

dagen gick snabbt, hade sovmorgon och sedan hade vi bara 3 lektioner och slutade vid 2. imorgon har jag en lektion och slutar 10 i 11 som alla andra onsdagar. ganska ovärda dagar men vafan ska man göra. förövrigt vill jag ha en frisk ponny nu, dö så tråkigt livet är utan att få rida. 

Nobody knows me I'm cold, Walk down this road all alone.

tycker att alla kan ställa en fråga, svarar på allt så :)
http://ask.fm/MikaelaFrohm

jag är en jävel på att trassla till,jag erkänner det nu men det är knappt jag vill

bloggen fick vila lite eftersom jag inte har varit hemma något. i fredags for jag ut och åkte bil med underbara vänner, käkade lite nattmat osv. igår packade jag bara ner mina smink saker och några klädesplagg sedan åkte jag till sanna vid halv 1 och for ut och red med henne sedan fixade vi oss och drog oss in till stan, kvällen började lite segt men efter ett tag så hade vi galet skoj. sannas mamma kom och hämtade oss vid 3, åkte hem till sanna och däckade direkt i sängen. bästa lovet på länge ska jag ju bara göra klart för er! ciao

when you told me you'd leave I felt like I couldn't breathe.

snart ska jag ut å dra raggen runt stan med sanna, får väl se om vi stannar nån stans om det finns roliga folk ute annars lär jag väl komma hem rätt tidigt ikväll.

försök aldrig vinna tillbaka någon som valt att förlora dig.

kom hem vid halv 3 idag, va med nå trevligt folk igår och sen däckade jag och sanna hemma hos henne vid 3. har aldrig skrattat så mycke i hela mitt liv som jag gjorde igår. blir kanske att fara upp på stan ikväll de återstår att se, ciao.

I will wait, I will wait for you.

Lilla hjärtat.


Out of my head, out of my bed. Out of the dreams we had, they're bad.

haft ungefär världens chillkväll med härligt folk, nu ska jag o sanna krypa till kojs, upp halv sex imorgon och iväg till stallet för att kolla till min skönhet som är halt. ihelgen blir det utgång och förövrligt komer resten av lovet äga. caio

Tell them it's me who made you sad, tell them the fairytale gone bad.

ändå rätt så taggad på ikväll, wääääh. 

för jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

vaknade för ett tag sen, och går kvällen kunde inte varit bättre woopwoop. ikväll ska jag och sanna grilla hos mig kanske får sällskap av 2 söta pojkar också men de återstår att se, om inte så äre ba å höra av sig så kan ni komma å grilla med oss. ska till stallet om ungefär en timma och rida ut med sanna planera lite och så. ciao

Life is life nanananaa

Vaknade nyss, ska bege mig mot stallet snart för att skritta ut med en efterlängtad Sanna. Sen ikväll så ska jag upp på stan och lär väl bli där rätt länge skulle jag tro.

Bjuder på en bild ifrån helgen.


60 days until brännbollsyran.

något taggad eller????

even angels have their wicked schemes.

kom nyss hem från stallet, nu väntar jag på att maten ska bli klar sen ska jag upp på stan en sväng, ciao!

RSS 2.0